ERP12

Hizmetler / Teknik Servis, Bakım Hizmetleri

www.erp12.com.tr / 08503020304

ŞEHİT OSMAN AVCI MAH.2651 CADDE A-BLOK NO:5A/141 ANKARA / Etimesgut

%1,50TEK PARA

ERP12 Çözümlerimiz
? ERP12 'de çözümler konusuna, bir işletmenin verimliğinin artırılması için hızlı ve kolay kullanım amaçlanmaktadır.
? ERP12 ile firmamızın kullanıcılarını rahat bir uygulama üzerinde çalıştırmak ve her zaman onların daha hızlı , sorunsuz işlem yapmalarını sağlamaktır.
? ERP12 platformu en son çıkan teknolojilerin en etkin şekilde kullanılması sonucunda esnek yapısı ve algoritması ile İşletmenizin bütün alt birimlerinin en iyi şekilde yönetilmesini sağlamaktadır.
? ERP12 de bütün sektörler için kalite, verimlilik ve maliyetler ön plandadır.Hassas bir terazi gibi firmanıza özen gösteren bir uygulama sayesinde sonuç odaklı çalışmanız sağlanmaktadır.

Tedarik Zinciri Çözümlerimiz
ERP12 ; Ticaret hayatında tedarik zincirinin en önemli halka olduğunun bilinci ile Depo otomasyon sistemleri, Satış otomasyon sistemleri, Perakende Mağaza ve Market otomasyon sistemleri ile işletmelere en uygun tedarik çözümü sağlamaktatır.

Depo Otomasyon Sistemi :
ERP12 ; Depolarınıza gelen ürünlerin sisteme giriş aşamasından sevk edilme aşamasına kadar geçen bütün sürecin en verimli ve hatasız yönetmenize olanak sağlamaktadır.

Satış Otomasyon Sistemi :
ERP12 ; Saha satış ekibinizin soğuk ve sıcak satış işlemlerini, android tabanlı telefon veya el terminalleri üzerinden, bulunduğu lokasyon, gerçekleştirdiği satış, tahsilat ve bütün işlemlerin takibini, en etkin ve hızlı şekilde kontrol edebilmenizi sağlamaktadır.

Perakende Mağaza ve Market Sistemi :
ERP12 ; Perakende mağaza ve market otomasyon sistemi sayesinde, satış mağazalarınızda veya marketinizdeki reyon, raf takibi, fiyat gör ve direk satış işlemlerinizi hızlı ve etkin bir şekilde kullanmanızı sağlamaktadır.

Tedarik zinciri yönetimi ERP12 den sorulur.

Restaurant, PC Pos Çözümlerimiz
? Cafe , Restaurant sektörü hızla gelişen büyüyen dolayısıyla rekabetin her geçen gün arttığı hızlı dinamik ve karmaşık yapısı ile yatırımcıların en etkin iş takibi ile rakiplerinden farklılık oluşturmak istedikleri bir sektördür.
? Erp12 bu yapının en etkin ve rekabetci unsurlarının iyi bir gözlem ve geçmiş tecrübeleri ile hazırlanmış yapısı ile rekabetçi ortamda yatırımcısının yanındadır.
? Erp12 hammaddelerin depoya girişinden imalat sürecini en etkin şekilde takip ederek üretim planlamasını kolaylaştırmaktadır.
? Erp12 sipariş sürecinin yönetiminde android tabanlı cihazlar ile hızlı ve etkin siparişleme ve mutfağa iltim sağlamaktadır.
? Erp12 garson ve kasa takibi konusundaki geçmiş tecrübesi ve yüzlerce işletme sahibi ile yapılan mülakatlar sonuncunda, art niyet ve garson kasa kayıplarının minimize edilmesi konusunda yatırıcısının yanındadır.
? Erp12 etkin personel takibi stok takibi çek senet ve cari takibi ile işletmecisinin en yakın destekcisidir.

Android Çözümlerimiz
Android, google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafında geliştirilmiş olan, linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte olan, özgür bir mobil işletim sistemidir.
Android sistemin daha hızlı ve çabuk gelişmesi, birçok popüler marka tarafından kullanılması ve bu sayede daha fazla kişiye işletmelere ulaşması sağlanmaktadır.
Gün geçtikçe artan uygulama sayısı ve gelişen teknolojisi ile android işletim sistemine sahip mobil cihaz ve akıllı cep telefonlarıyla yapabileceklerinizin sınırı yoktur.
Bizlerde sizler için android çözümler sunmaktayız.

ŞEHİT OSMAN AVCI MAH.2651 CADDE A-BLOK NO:5A/141 ANKARA / Etimesgut

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->