Bukalemoon Cafe & Food

Yiyecek, İçecek / Cafe

http://bukalemooncafe.com/ / 5427308048

Kazım Dirik Mah. 160 Sok. NO:4/A İZMİR / Bornova

%10,00TEK PARA

Bukalemoon Cafe & Food 2017 yılında gençler tarafından geliştirilen bir konseptir. Bornova’nın en popüler semti olan Küçük Park’ta kurulan işletmemiz, ‘’Her renge gireriz!’’ sloganıyla gençlerin ‘’renkli’’ vakit geçirebilecekleri bir konsept üzerine kurgulanmıştır. Öğrenci dostu politikamızla işletmemiz kısa sürede gençlerin favori mekanları arasına girmiştir.

Geniş ürün menümüzle birçok alanda hizmet vermekte olan işletmemiz; Türk mutfağı başta olmak üzere dünya mutfağının klasik lezzetlerini müşterilerine sunmaktadır. Aynı zamanda; nargile ve geniş kahve menüsü ile birçok soğuk ve sıcak içecek sunmaktayız.

Renkli konseptimizle müşterilerin ‘’eğlenceli’’ vakit geçirmeleri için monopoly, tabu, uno gibi birçok oyun seçenekleriyle müşterimizin sevdikleriyle keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. İşletmemizde aynı zamanda, Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere birçok spor aktivitesi yayını sunmaktayız. Geniş ve ferah ortamıyla spor karşılaşmalarında müşterilerimizin büyük beğenisini almaktayız.

Tekkart müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duyarız. Tüm Tekkart ailesi üyelerini bekliyoruz.

Kazım Dirik Mah. 160 Sok. NO:4/A İZMİR / Bornova

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->