Foça Dalış Merkezi

Spor, Outdoor / Su Sporları Merkezi

www.focadalis.com.tr / +90 (232) 8124009 - +90 (532) 2759451 - +90 (505) 4367153

Sazlıca Plajları Fatih Mahallesi Oruç Reis Caddesi No 234 İZMİR / Foça

%10,00TEK PARA

Dünyada eğlence/sportif amaçlı dalış, konfederasyonlar tarafından yürütülmekte olup, konfederasyonların bağlı olduğu, FİFA (Avrupa Futbol federasyonu) gibi bir otorite olan WRSTC ( The World Recreational Scuba Training Council) tarafından yetkilendirilmiş 150 ye yakın konfederasyon bulunmaktadır.

Bu 150 konfederasyondan birisi de, (TSSF) Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun bağlı olduğu (CMAS) Confederation Mondiale des Activites Subaquatiques dir. Alacağınız sertifikanın uluslararası ve dünyada her yerde geçerliliğini sağlayan CMAS/TSSF sertifikasıdır.

Dalış Merkezimiz 2016 ve 2017 yıllarında üst üste 2 yıl Türkiye de faaliyette bulunan 270 dalış merkezi arasında ilk on' a girmiştir. Bu haklı gururu bize yaşatan dalış severlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Dalış Merkezimizde;
1. CMAS/TSSF Dalıcı Kursları
2. PADI Dalıcı Kursları
3. Yüzme Kursları
4. Cankurtaran Kursları

Dünyada dalış üç şekilde icra edilmektedir.
1. Deneme dalışı,
2. Eğitim dalışı,
3. Sportif dalış

1. Deneme Dalışı: Eğitim dalışı öncesinde size tavsiyem önceden dalış yapmadıysanız deneme dalışı yapmanızdır. 30 dakika eğitmen ile bire bir, maksimum 5 metreye kadar, isteğe bağlı olarak fotoğraf çekimi yapılabilir.

Deneme dalışı sonrası devam etmek isterseniz. Yani eğitim almak isterseniz, deneme dalışına ödediğiniz ücret eğitim dalışından düşülerek eğitim dalışına geçebilirsiniz.

2. Eğitim Dalışı: grup yada tek olarak icra edilebiliyor. Randevu aldığınız hafta, katılım olursa grup olarak, olmazsa yalnız da olsanız eğitim dalışı yapılır.Eğitim dalışları ideal şartlarda üç gün sürmekte olup, 1. gün; teorik ve iki eğitim dalışı ( 1. dalışta; eğitimler, su göğüs hizasında başlamakta olup, diz çökülerek devam edilmekte, eğitmenin dışarda anlattığı beceriler yapıldığında, 4-6 metrelerde kısa bir sualtı gezisi yapılarak çıkılmaktadır.

Diğer dalışlarda da, yapılan becerilerin üzerine beceriler eklenerek dalışlar devam etmekte ve her bir dalış sonrasındaki sualtı gezilerinde, derinlikler artırılarak 18 m. ye kadar devam etmektedir.) zaman olarak müşterinin uygun olduğu günlere uyulmaktadır.

Gruplar en fazla 5 kişi olabilir. Ücretlendirme kartlara 6 taksite kadar olabilir.

Eğitim teorik ders ve 5 deniz dalışını içermekte olup, son dalış, hediye olarak açık denizde bot ile yapılmaktadır. Eğitim dalışlarımızda sualtı fotoğrafları hediyemizdir.

3. Sportif Dalışlar: sertikalı dalıcıların yapmış olduğu dalışlardır. Sportif dalışlar merkezimize ait resimde görülmekte olan bot ile açık denizde 29 dalış noktamızda icra edilmekte, sertifika seviyesine göre derinliklere dalış yapılmaktadır. Dalış noktalarımızdan 8 adedi 2 yıldız ve üzeri seviyelere hitap etmektedir. Derinlik sınırımız maksimum 42 m. dir.

Yüzme kurslarımız denizde ve havuzda özel veya 10 ar kişilik guruplarla icra edilmektedir. Yüzme bilmeyen bir kişi ortalama 5 saatte yüzmeyi öğrenebilmektedir.

Eğitim almak isterseniz görüşerek tarihi kararlaştırmamız gerekir.

Dalın,
Mavide Kalın,
Eşsiz Dünyayı Yaşayın

Sazlıca Plajları Fatih Mahallesi Oruç Reis Caddesi No 234 İZMİR / Foça

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->