DEHA BARKOD BİLİŞİM ve YAZILIM TEKNOLOJİLERİ

Elektronik / Teknoloji

www.dehabarkod.com / 2324495533

1376 sok.no:5-C Boran İş Merkezi Gıda Çarşısı Yenişehir İZMİR / Konak

%1,50TEK PARA

Deha Barkod Bilişim ve Yazılım Teknolojileri; Barkod Otomasyon Sistemleri, Mikro Yazılım Çözümleri, Yazarkasa, Elektronik Terazi-Baskül, Restaurant-Cafe Otomasyon Sistemleri ve Yazarkasa Rulosu-Terazi Etiketi ve Sarf Malzemeleri konularında faaliyet göstermektedir.

Deha Barkod Bilişim, Beko marka yazarkasaların Yetkili Satıcısı , Mikro programlarının Yetkili Çözüm Ortağı konumundadır. Müşteri odaklı çalışmayı prensip edinmiş olan Deha Barkod, birçok marka ve modelinde Yetkili Satıcılığını ve Yetkili Servisliğini elinde bulundurmaktadır.

Müşterilerine daha teknolojik ve hızlı çözümler sunabilmek ve ilgili sektörlerdeki ara yazılım boşluğuna çözüm bulabilmek adına bünyesinde Deha Barkod HIZLI SATIŞ ve DEHA Barkod EL TERMİNALİ yazılımlarını geliştirmiş ve üretmiştir.

Amacımız daima müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak, çağdaş, müşterilerimizin güncel teknolojiyi uygun fiyatlara kullanabilmesini sağlayarak, 7/24 ulaşabileceği çözümler sunmaktır.

Hedefimiz; sektörde onlarca yıl üst düzey yöneticilik yapmış ekip arkadaşlarımızla birlikte fark yaratan çözümler sunabilmek ve hizmet kalitesini daha üst noktalara çıkartabilmektir.

1376 sok.no:5-C Boran İş Merkezi Gıda Çarşısı Yenişehir İZMİR / Konak

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->