Letocity

Turizm / Otel

www.letocityhotel.com / 02222261414

Vişnelik mahallesi Erkan sk. no 66 Odunpazarı Eskişehir Eskişehir / Odunpazarı

%5,00TEK PARA

Leto City Hotel, Eskişehir' in en kaliteli ve en sakin semtlerinden olan Vişnelikte olup; 47 oda, restoran ve toplantı salonu ile hizmet vermektedir. Tarihi Odunpazarı Evleri, Balmumu Müzesi, Lületaşı Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi ve Eti Arkeoloji Müzesine yakın konumlandırılmış olup, Adalar ve çarşıya 1.5 km mesafede iken Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı' na 2.5 km mesafede bulunmaktadır.

Odalarımızın tamamında kettle, kasa, saç kurutma makinesi, minibar,102 ekran led tv, uydu yayını, telefon, hızlı ve sınırsız internet bağlantısı, ihtiyacınız olabilecek bütün bakım setleri ve sessiz-anti bakteriyel klima mevcuttur.

24 saat açık resepsiyon hizmetimi vermemizin yanında, kamera sistemine sahip, geniş otoparkımızı da kullanabilirsiniz.

Tam ortopedik ve anti bakteriyel yatağınızda, rahat bir geceden ve kaliteli bir uykudan sonra bol çeşitli ve en üst kalite ürünlerden hazırlanmış açık büfe kahvaltımız ile güne daha zinde ve enerjik başlayabilirsiniz. Kahvaltınızı; dilerseniz rahat salonumuzda, dilerseniz verandamızda, isterseniz de çam ağaçlarının altındaki bahçemizde yapabilirsiniz.

Leto City Hotel siz değerli misafirlerimizin mutluluğu ve rahatı için her türlü detayı düşünerek tasarlanmış ve kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren bir tesis olarak sizleri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacaktır.

Vişnelik mahallesi Erkan sk. no 66 Odunpazarı Eskişehir Eskişehir / Odunpazarı

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->