MELİS PASTANESİ

Yiyecek, İçecek / Pastane

www.melispastanesi.com.tr / 5322451418

kayserili ahmet paşa cad.No:17 Çanakkale / Merkez

%5,00TEK PARA

“Geçmişten Günümüze; Melis Pastanesi” 1984 Yılında Çanakkale Köprübaşı’nda 17 metrekarelik bir işletmede “Lezzet Pastanesi” olarak imalata başlamış.
Uzun süreler ailesiyle devam ettiği Pastane sektöründe 1997 yılında kızı Melis’in dünyaya gelmesiyle yeni bir markanın Çanakkale’ye kazandırılmasının önü açılmıştır.
1997 Yılında Melis Pastanesi’nin kurulmasıyla dönemin teknolojik gelişmelerine de ayak uydurularak bugünlere gelinmiştir. Günümüzdeyse o dönem faaliyet gösteren pastanelerin kapanmasıyla “Çanakkale’nin En Eski Pastanesi” ünvanını almıştır. 2014 yılına gelindiğinde ise “devrim” olarak nitelendirilen gelişmelerle Melis Pastanesi ilklere imza atmış, ülke çapında Çanakkale’yi başarıyla temsil etmiş, ülkemizde nadir ekipler ve işletmeler tarafından üretebilen “birebir modelleme” pastalarıyla ününe ün katmaya devam etmektedir. Bu başarısını'da Avrupa ve Türkiye'de birincilik alarak taçlandırıp Siz Hayal Edin, Biz Yapalım…” sloganıyla uzun yıllar hizmet vermeyi hedeflemektedir…
Tekkart müşterilerine'de hizmet vermek için işletmemize bekliyoruz.

kayserili ahmet paşa cad.No:17 Çanakkale / Merkez

1 Yorum

İsmail Yıldız

01 Mayıs 2019

Kalitesi ile dünya birinciliği ve ikinciliği olan bir firmadır.ürünleri mükemmel ve lezzetlidir. Tekkart üyelerine indirim vermesi ayrıca dahada güzel. Hasan bey ve ekibini kutluyorum.

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->