Siba Temizlik

Market / Market

www.sibahizmet.com / 05547978338

Fevzipaşa mh. Değirmenlik sokak no.29/1 Çanakkale / Merkez

%3,00TEK PARA

Tecrübelerimizi sizin için birleştirerek kurduğumuz Siba Hizmet ile Çanakkale de temizliğin yeni adresi, profesyonelliğimiz ile tüm yaşam alanlarında çözüm ortağınız olmaya hazırız.

SİBA hizmet olarak, ihtiyaç duyacağınız her tür temizlik ve binalarınızın bakım onarım gereksinmelerini karşılamayı hedef edinerek, bu konuda uzman kadromuz ile sizlere en iyi hizmeti, en kaliteli malzeme ile en uygun şekilde vermeyi amaçlıyoruz.SİBA temizlik şirketi olarak size her koşulda hizmet vermeye hazırız. İnşaat sonrası, tadilat sonrası, eşyalı ve boş tüm meskenler için size uygun çözümler mevcuttur. Evlere, işyerlerine, dairelere, binalara, fabrikalara, ofis ve restoranlara, yemekhanelere, sağlık işletmelerine, dershanelere, otellere, okullara, üretim alanı veya depolara her zaman her yere profesyonel personelimiz ve ekipmanımız ile aynı titizlikle hizmet vermekteyiz.
Toptan ve perakende temizlik malzemeleri teminini de hizmetimize ekleyerek bu konuda bir ilki gerçekleştirdik. Temizlik konusunda tek adresle tüm çözümleri size sunmaktayız.

Fevzipaşa mh. Değirmenlik sokak no.29/1 Çanakkale / Merkez

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->