CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri

Kozmetik, Kişisel Bakım / Kuaför ,Güzellik Merkezi, Berber

https://www.cesakozmetik.com.tr/ / 3123952920

CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1387. Sokak No:15 ANKARA / Yenimahalle

%2,00TEK PARA

CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri, 1999 yılında Kozmetik, Estetik ve Güzellik sektörüne cihaz ve hizmet üretmek amacı ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kalite, uygun fiyat, dürüstlük ve devamlılığı kendisine ilke edinmiştir.
Faliyetlerini ivedik Organize Sanayi Bölgesi’nde (IVOGSAN) 480 m2 kapalı alana sahip kendi binasında yürütmektedir. Yoğunluğunu;İğneli epilasyon cihazları, ipl epilasyon cihazları, zayıflama (kavitasyon) cihazları, pasif jimnastik cihazları, ısı battaniyesi (yosun battaniyesi), vapozon, frimatör, lup, vakum sprey, yüksek frekans, woodlamp, iyontofores gibi cilt bakımı cihazlarını üretmekte, ithal etmekte vede teknik servisliğini sağlamaktırç

CESA Kozmetik, Ağda ısıtıcı makine çeşitleri olan tekli sir ağda kartuş ısıtıcılar, üçlü kartuş sir ağda ısıtıcılar, konserve sir ağda ısıtıcılar, kalıp ağda ısıtıcılar, kombine ağda ısıtıcılarını dünya standartlarında üretmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Bunun yanı sıra, ülkemizde kaliteli sir ağda üretiminin azlığı ve müşterilerimizin bu konu ile olan sıkıntıları CESA için sir ağda Ar-Ge çalışmaları yapma zorunluluğunu ortaya çıkarmış ve yoğun çalışmalar sonunda uygun bir kadro oluşturarak PelAy markası ile sir ağda üretimine başlamıştır.
Kalite Bir Anlayıştır

Kalitesini, Kozmetoloji Eğitmenleri Derneği tarafından 2008 yılında vücut bakım ürünleri kategorisinde ödülünü alarak tescil etmiş olan CESA, Kalite yönetim sistemi olarak ISO 9001:2000 belgesine, teknik servisi TSE kurumundan HYB (Hizmet yeri yeterlilik belgesine) sahip olan CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri, Vizyon olarak teknoloji ile birlikte insan ihtiyaç ve beklentilerinin artması ve değişmesini çok yakından takip etmektedir. Bunları üretim, ithalat veya ihracat ile karşılamaktadır.
Kozmetik sektöründe, takip eden değil takip edilen olmanın verdiği onur ve gurur ile özellikle Ar-Ge ağırlıklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1387. Sokak No:15 ANKARA / Yenimahalle

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->