ELİT APART OTEL

Turizm / Otel

www.elitapartotelalanya.com / 0 242 565 39 48

Konaklı Mah. İstiklal Cad. No:29/1 Alanya/ANTALYA Antalya / Alanya

%6,00TEK PARA

1997’den bugüne, siz değerli misafirlerine hizmet üreten bir otel olarak, Alanya’nın Konaklı mahallesin de denize sadece 220metre mesafede yer almaktayız.Bu süre zarfında hizmet kalitesini sürekli artırmış, güler yüzlü uzman kadrosu ile kaliteli hizmet üretebilen, nezih, huzurlu, rahat ve bölgede tercih edilen bir tesis konumuna gelmiş bulunmaktayız.

Hem otel hem de apart özelliklerini bünyesinde barındıran Elit Apart Otel, bu özellikleri nedeni ile her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir.

İster aileniz ile apart odanız da kendi yemeğinizi hazırlayabilir, isterseniz oda servisi ile yemeğinizi getirtebilir veya restoranımızda yemeklerinizi yiyebilirsiniz.

Hem çocuk hemde yetişkinler için mevcut havuzumuzda aileniz ile serinleyebilir veya sadece 220 metre mesafede bulunan plajda denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bir çok aktiviteyi bünyesinde barındıran otelimiz de standart oda, triple oda ve Apart odalarımızın toplam sayısı 40 adettir. Konforlu bir tatil geçirmeniz için her şeyin düşünüldüğü odalarımızda; klima, televizyon, uydu yayını, buzdolabı, saç kurutma makinesi, telefon, internet standart özelliklerdir.

Apart aile odalarımızın bazıları iki oda, tek banyo, tek balkondan oluşmakta, bazıları da büyük bir oda şeklindedir. Amerikan mutfaklı yada ayrı mutfaklı olarak yine apart odalarımız 2 çeşitten oluşmaktadır.
Tekkart ailesine hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Konaklı Mah. İstiklal Cad. No:29/1 Alanya/ANTALYA Antalya / Alanya

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->