ofis ajans

Hizmetler / Reklam,Ajans, Tasarım Hizmetleri

www.ofisajans.com / 0216 449 51 27

Rıhtım Cad. Recaizade Sk. No:18/a İSTANBUL / Kadıköy

%2,00TEK PARA

Firmamız 2002 yılında ofis ajans markasıyla ajans hizmeti vermeye başlamış, 2005 yılında da matbaa sektörüne girerek bu alanda sürekli ve yeni teknolojileri takip etmeyi, daha iyi hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiştir. 2005 yılına gelindiğinde matbaa ve ajans hizmetlerini kendi bünyesinde müşterilerine sunan bir firma haline gelmiştir.


2006 yılında PASİFİK ÖZEL GÜVENLİK firması ile güvenlik sektöründe hizmet etmeye başlayıp TRABZON,ADANA,HATAY,İZMİR,BALIKESİR,BURSA,BİLECİKve İSTANBUL bölgelerinde HES,RES,TERMİK santralleri fabrika,spor kulüpleri,etkinlik,konser gibi alanlarda halen hizmet vermeye devam etmektedir.


2010 yılı başlarında TURLOG LOJİSTİK firması ile depolama ve lojistik (Elleçleme ,faturalama, sevkiyata hazırlama,kullanma kılavuzu,etiketleme ve ürünlere promosyon birleştirme) gibi matbaa üretim parkurumuzla koordineli olarak devam etmekteyiz.


Aynı yıl içerisinde şirketlerimizi bir araya getirerek Pasifik Group çatısı altında topladık. www.pasifikgroup.com.tr adresimizden de inceleyebilirsiniz. .Yıllardır amaçlamış olduğumuz hizmet anlayışımız doğru ve kaliteli mal ve hizmeti zamanında üretmek en hızlı müşteri hizmetlerini gerçekleştirmek, hızla cevap verebilmektir.

Rıhtım Cad. Recaizade Sk. No:18/a İSTANBUL / Kadıköy

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->